Elke zucht telt!

- 2 september 2023

StartplaatsZeepreventorium

– STARTPLAATS ZEEPREVENTORIUM = VOLZET –

Hieronder vind je meer informatie over deze startplaats.

Zeepreventorium

NOG 110 km
Hoe gaan wij en onze fietsen naar het Zeepreventorium

Als organisatie hebben wij de ambitie om het vervoer richting het Zeepreventorium zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Daarom vragen we dat je bij je inschrijving vermeldt of je eigen vervoer hebt of niet en of je nog plaats hebt om mensen mee te nemen. Afhankelijk van jullie antwoorden zullen we het vervoer regelen zodat iedereen op tijd ter plaatse komt.

Wanneer vertrekken we aan het Zeepreventorium en hoe zal de rit verlopen?

Iedereen wordt aan het Zeepreventorium verwacht om 13.00u. Daar wachten we het peloton uit Calais en Dranouter op om dan samen met hen de rit van 110 km aan te vatten. Onderweg hebben we volgwagens en begeleidende motards mee. Op die manier hebben we alle reservemateriaal dicht bij de hand. Onze tocht wordt ook mooi in beeld gebracht en zal via een livestream door het thuisfront te volgen zijn. Meer specifieke info volgt later.

Wanneer worden we in Zingem verwacht?

We worden tussen 20u00 en 21u00 verwacht in Zingem om een intrede te maken zoals je er nooit één gedaan hebt. Vergeet dus zeker niet mensen uit te nodigen om te komen kijken. In Zingem zelf zullen er gedurende de dag heel wat activiteiten zijn.