Elke zucht telt!

- 2 september 2023

Traject

De volledige route bedraagt 325 km. Je kan natuurlijk onderweg aansluiten. Zo is er voor iedereen een mooie sportieve uitdaging! Hieronder worden de startplaatsen opgelijst.

Wil je meer info over een bepaalde startplaats? Klik dan hieronder even door!

Nog 325 km
L
Nog 325 km

Calais

- VOLZET -

Calais is een stad in het Franse departement Pas-de-Calais. Het is overigens de grootste stad van dit departement met zo’n 76.000 inwoners. Calais ligt aan het gelijknamige Nauw van Calais en is onder andere bekend door de Eurotunnel, ook wel de Kanaaltunnel genoemd. Het stadje heeft een zeer rijke geschiedenis die valt te herleiden tot aan de 13e eeuw en volgens sommige bronnen zelfs eerder. De vele kerken, musea en andere bezienswaardigheden in de stad en omgeving maken het zeker een bezoek waard.

Nog 200 km
L
Nog 200 km

Dranouter

- VOLZET -

Dranouter, het kleine dorpje in de Westhoek is vooral bekend van het festival dat er elk jaar begin augustus wordt georganiseerd. Voor fietsers is het een ideale vertrekplaats om de omliggende heuvels van Heuvelland te ontdekken.

Nog 110 km
L
Nog 110 km

Zeepreventorium

- VOLZET -

Het Zeepreventorium De Haan is een medisch pediatrisch revalidatiecentrum voor kinderen en jongeren van 0 t.e.m. 18 jaar met chronische aandoeningen en specifieke revalidatienoden. Jongeren kunnen opgenomen worden tot 21 jaar. Voor mucoviscidosepatiënten is er geen leeftijdsbeperking. Het Zeepreventorium biedt gespecialiseerde, multidisciplinaire revalidatie voor elk kind of jongere en iedere aandoening. Alle kinderen en jongeren met chronische revalidatienoden kunnen hier terecht.

Aankomst!
L
Keulen Zingem - kerk Zingem
Aankomst!

Kerkplein - Zingem

We eindigen na 315 km op het kerkplein in Zingem. We worden tussen 20u00 en 21u00 verwacht in Zingem om een intrede te maken zoals je er nooit één gedaan hebt. Vergeet dus zeker niet mensen uit te nodigen om te komen kijken.
In Zingem zelf zullen er gedurende de dag heel wat activiteiten zijn.

Aftermovie vorige editie

Voel je het al kriebelen? Hier vind je alvast de aftermovie van de vorige editie: Keulen-Zingem.